SZEXUÁLIS KULTÚRA
Agyban vagy Ágyban dől el ?! Szexelje vissza magát az egészséges Életbe !

Keresés a honlapon


szexuális energia
- 2015.09.08.

a szexualitás és a szexuális energia működése és működtetése a női szervezet olyan fontos része,mint a szívdobbanás...! Sajnos erről nagyon keveset beszélnek-beszélünk,hiszen a szexualitás a mai napig a tabu témák közé tartozik... Én megtöröm a jeget ! A következő kurzus egyik vezér vonala a szexualitás jegyében zajlik...Érdeklődj Nálam, ha érdekel...!

tovább


A probléma csak egy információ,hogy mi a feladat

SZEXUÁL COACHING - SZEXUÁL TERÁPIA

Tudta,hogy a szexualitás / a szexus megtartása, újra élesztése

GYÓGYÍTÓ EREJŰ ?!

Téved,aki azt hiszi,hogy ez kötelezően AKTUS függő !

A munkámban, a párhuzamos életeimet én nem egy másik dimenzióban,hanem a jelen valóságában élem. Immáron 20 éve dolgozom a média világában (az MTV műsorvezetője voltam 15 éven át és jelenleg az Echo Tv csatornáján vezetek műsort) és foglalkozom,kezdetben kizárólag sportolókkal,majd az utóbbi években már nem csak sportolókkal,mint konfliktus kezelési szakember,mediátor,mentál tréner, szexuál-terapeuta

Az első diplomámat, a SOTE-Testnevelési Egyetem nappali tanári karán, a másodikat, az ELTE művelődésszervező, újságíró I. szakán vettem át, majd hosszas kommunikátori / konfliktuskezelői munkám rádöbbentett,hogy szinte minden emberi probléma,blokk,elakadás, a szexualitásra vezethető vissza.

Így a tanulmányaim megkoronázása, a SOTE posztgraduális képzése és diplomája volt szexuál terapeuta képesítéssel. Dr.Rusz Edit szárnyai alatt tanulhattam és érthettem meg mindazt, amit ösztönösen éreztem. Végzett hallgatóként,kijelenthetem,hogy a szakmám a hobbym is egyben.

A szexuális kultúra sajnos nem alap tantárgy, a szexedukáció alig fellelhető, azonban hiszem,hogy elszántsággal,hittel és rengeteg munkával egyre több embernek segíthetünk felismerni a csodát. Mert nincs tökéletesebb, egy önmagát ismerő és így a másikat felelősen szerető embernél.

Műsorvezetőként és szexuálterapeutaként is a kommunikációt tartom az ember legfontosabb eszközének és sajnos erről tanítanak a legkevesebbet,pedig az élet iskolájában a nagy vizsgák mindig beszéd-központúak.

Igen! Az ÁGYBAN is!

Keressen Bizalommal ! 06-30-38-36-936

Most Önnél a labda, hogy élvezze az életet !


06-30-38-36-936 Mindig van jó megoldás!